Снимка на седмицата | Клубове | Лексикони | Пъзели | Фейсбук

Идеи за рожден ден на вашето дете

 


Пиратско парти

Подготовка:

Покани: разбира се, писмо в бутилка. Вземете бутилка и сложете посланието в нея. Може да го завържете с конец или корда, за да улесните изваждането му.

Декор: хартиени и всякакви други корабчета, миди, мрежи. Поне едно съкровище и разбира се основните аксесоари за пиратите-кърпа за глава и превръзка за очи.

Игра: направете карта за откриване на съкровището и я разделете на парчета. Организирайте и викторина с въпроси, като всеки отговор да има за награда част от картата. За да бъде по-лесно за играчите, може да номерирате отделните парчета от картата и да ги давате на децата по ред на номерата. Сглобената карта показва къде е „зароовено” съкровището.Парти за принцеси

Подготовка:

Покани: от златиста или сребриста хартия изрежете корони и напишете името на всяка от поканените принцеси.
Декор: всичко, което блести и много балони-бели, розови, светло сини, в злато и сребро. Покрийте замъка на Вашата малка принцеса и нейните гостенки с разноцветни балони с хелий! За добър апетит им предложете плодова торта, красиво украсена със сметана или поръчайте специална тематична торта.
Доброто настроение може да подсигурите с игра – „Феята магьосница и спящата красавица”. Пуснете музика и нека принцесите затанцуват, а една от тях да бъде в ролята на феята магьосница. Когато феята изрече магическата думичка „СТОП”, всички принцеси трябва да спрат да се движат. Тази от тях, която спре последна, се превръща в „спяща красавица” .Парти в стил „Джунгла”

Подготовка:

Покани: Нарисувайте и изрежете от цветна хартия различни животни-слон, маймунка и др. За улеснение използвайте шаблони.

Декор: Покрийте пода със зелен плат и разпръснете предварително изрязани от картон листа, палми, банани, кокосови орехи. Наредете и плюшени и гумени играчки.

Бонус -бюфет: Издълбайте вътрешността на ананас и го напълнете с нарязани парченца плодове според сезона.Игра: „На лов” - нека всяко дете получи „куршуми” - по 4 цветни самозалепваши се листчета във форма на листенца или стрелка. По даден сигнал напр. пускане на музика, всеки играч се опитва да залепи своите листчета на гърба на друго дете и същевременно се пази да не му залепят на него. Победител е този,който пръв залепи своите листчета и не е бил уцелен от „куршумите” на други деца.Парти с клоун

Подготовка:


Покани: Подходяща в случая е нарисувана на ръка с много цвят и настроение.

Декор: Направете си импровизиран цирк като използвате балони в най-различен цвят и форма, и разбира се много конфети. Наредете столове в кръг, или цветни възглавнички по пода, като оставите в средата място за „манежа”.

Бонус -бюфет: пуканки, цветни бонбонки, гумени мечета и многоцветна торта.


Игра: „Цирково представление”. Нека всяко дете, което има желание и може да изпълни по нещо – песен, танц, колело напред, колело назад, жонглиране... Ако децата са повече може да ги раздделите на „циркови трупи” с общи изпълнения.

emii na mene mi trqbva ideq za 3 godi6no dete za mesec fevruari

emi преди 8 години

chujda

Готини  идеи, но са подходящи за по-големи деца. Дайте идея за рожден ден на двегодишно дете.

chujda преди 8 години


Коментари могат да се добавят само от регистрирани потребители. Ако сте регистрирани е необходимо да влезете с вашето потребителско име и парола » тук


Новини!

тест Рожден ден КАТО ЗВЕЗДИТЕ v gradinata ям 19.12.02 празник деца семейство na moreto училище празник цветя